Autor: 021.rs

Novi Sad
27.07.2022.
13:35 > 13:37
Kompletan drvored platana na Futoškom putu, podvrgnut je specijalnom tretmanu nege, u okviru kog je drveće prihranjeno neophodnim mineralima.
  • Hm

    27.07.2022 22:01
    Hm
    Posecite jednom sva stabla u gradu i zakljucajte Gradsko zelenilo, to su grobari novih sadnica i mučitelji drveca. Sram vas bilo, mogli bi u grad Trebinje da vidite kako oni štite njihove platane.
  • Lidija

    27.07.2022 18:58
    Ekocid
    Za dve godine ti platani će početi da se suše jer ste jako "stručno" prvo orezali krošnje a onda izbetonirali sve oko korena prilikom rekonstrukcije buciklističkih staza.
  • Priroda

    27.07.2022 16:28
    Nega
    Koliko puta ste cisternom zalili nove sadnice koje ste posadili duž Bulevara pre Exita? Neko je dobio lovu za sadnice, a vi ćete ih vaditi sledećeg proleća i saditi nove pred Exit jer će se ovo jadno drveće osušiti. Zašto Grad ne donese odluku da su svi vlasnici lokala u gradu u obavezi da zaliju najbliže drvo? Živim na Grbavici i svake večeri zalijem jedno, sa 10 litara vode. Ima i još par komšija koji to rade. A vlasnici bašta kafica ni kap. A naravno, ne pada im na pamet da stave posudu s vodom za životinje. I ovo je kao neki grad kulture? Kasaba obična.
  • Narodnog fronta

    27.07.2022 14:45
    Sramota od drvoreda
    Jedna od najprometnijih ulica u gradu tokom cele godine i celog dana, Narodnog gronta, jer je i 8 u 1, tj. istovremeno ulica za zonu grada koja služi za stanovanje, rad, rekreaciju, obrazovanje, kulturu, trgovinu, spajanje delova grada i Srema, najduža ulica paralelna sa Dunavom - ima najslabije drvorede. Puno je suvog drveća, velika travnata (leti i suva) površina po sredini ulice nije iskorišćena za zelenilo. Sramota!
    Zašto po ovolikoj vrućini niko ne poliva ulice vodom? Pa da bar 3 nedelje 10 kamiona leti šparta i poliva dunavskom vodom, lakše bi nam bilo. A nekad smo to imali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna